Sam Broeders | Healthcity Oisterwijk

Over mezelf

Ik zou mezelf omschrijven als enthousiast en sociaal. Wat ik dan ook zo leuk vindt aan het werken bij HealthCity is het kennismaken van -en omgaan met, de verschillende clubleden. Ieder lid dat binnenkomt heeft weer zijn of haar eigen verhaal en ieder lid heeft weer zijn eigen doelen om mee aan de slag te gaan bij HealthCity. Doelen die ik graag aanhoor en waar ik mijn best voor doe om deze samen te bereiken! Ik vind het leuk om beginnende leden op weg te helpen bij het sporten en alles wat daarbij komt kijken. Aan de andere kant kan ik ook meer ervaren leden helpen, omdat ik zelf al enige tijd vrij intensief sport en ik in een omgeving studeer waar kennis over sport essentieel is.

Als hobby ben ik graag creatief bezig, ik vind het leuk om portretten te tekenen en heb ook een opleiding tot creatief vakman afgerond (schoenmaker). Tijdens deze opleiding heb ik een tijdje in de orthopedie gewerkt waar ik heb geleerd over juiste lichaamshoudingen en over het belang van goede schoenen, wat ook erg belangrijk is in de fitness!

Naast de creativiteit ben ik in mijn vrije tijd vaak in de sportschool, hier ben ik dan vooral bezig met de gewichten. Dit doe ik dan naast mijn schoolweek bij de Fontys Sporthogeschool. Daar volg ik de opleiding tot gymdocent: ALO (algemene lichamelijke opvoeding). De ALO is veel breder dan alleen het lesgeven in het onderwijs. Ik leer bijvoorbeeld over fysiologie, ontwikkelingspsychologie, anatomie, trainingsleer, en noem maar op. Dit dan allemaal gericht op prestatieverbetering bij alle leeftijden. Deze theorie pas ik natuurlijk meteen toe in de praktijk bij HealthCity.

Kwaliteiten

  • Afgerond: Schoenmaker & ledenwarenmaker - MBO
  • Nog af te ronden: ALO Leerkracht lichamelijke opvoeding - HBO

Specialiteiten

  • Gevarieerde trainingsschema’s
  • Prestatieverbetering
  • Circuit trainingen/ groepslessen

Gratis intake met Sam

Klik hier